Fordele ved SmilePrice

Der er mange fordele ved at lægge din butik i vores system:

1338391281_tick _16 Du får din egen præsentabel profil med alle de nødvendige informationer som gør det let for kunden at finde dig. Vores system kombinerer produktkategori med geografisk placering. På den måde undgår du at lande i en strøm af ligegyldige tilbud i kundens mailbox og du bliver set, fordi kunden har tilkendegivet interesse for præcis din kategori og præcis den by, din butik ligger i.

1338391281_tick _16 Du får kunderne direkte ind i din butik - enten fysisk eller online - så de let får øje på dine øvrige varer og ikke kun ser dine tilbud. Du har selv kontrol over, hvilke tilbud du vil publicere, og hvornår du vil publicere dem.

1338391281_tick _16 Du kan spare udgifter på dine offline annoncer, for vi ved, at forbrugerne i dag søger færre tilbudsinformation på papir - de leder efter dagsaktuelle tilbud på nettet. Her kan du oprette dem, når du vil.

1338391281_tick _16 Du køber et år ad gangen til en meget rimelig pris. Med i prisen får du alle fordele ved online markedsføring: Statistikker, konverteringsrater og alt det, du har brug for, for at kende ROI på din markedsføring.

1338391281_tick _16 Systemet taler med alle de relevante sociale medier som f.eks. Facebook og Twitter, så kunderne let kan dele dine tilbud mellem hinanden. Har du egen Facebook fanside, kan du benytte delingsfunktionerne som et supplerende værktøj, hvis vi vil publicere dine tilbud.

Med SmilePrice bliver du mere synlig i det lokale bybillede og dine tilbud kommer hurtigere, billigere og mere direkte ud end med tilbudsaviser og annoncer i dagblade. Og det bedste af det hele: Du har selv fuld kontrol med de tilbud du ønsker at publicere, og det er hurtigt og nemt at oprette dem. Du binder dig ikke til at sælge et bestemt antal, vi skal ikke have en procentdel af din omsætning på varen og du kan lade dine tilbud køre så kort eller længe, som du har lyst.

Vil du vide mere om, hvordan du kan samarbejde med SmilePrice, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.:
+45 71 99 98 98