FAQ til butikker

Hvorfor skal jeg vælge SmilePrice?

Som forhandler skal du vælge SmilePrice, hvis du gerne vil i rigtig kontakt med kunderne, for vi giver dem overblikket i lokalområdet, som gør det nemt at finde dig. Dit tilbud drukner nemlig ikke i mængden, du binder dig ikke til at sælge et bestemt antal, og vi scorer ikke hele avancen

SmilePrice er den moderne genvej til direkte markedsføring, fordi det er en helt ny måde at udnytte fordelene ved off- og online tilbud. Den rabat eller det tilbud du alligevel ville have i din butik, bliver med få klik distribueret direkte ned i vore brugeres mailbox

Du kan bruge SmilePrice som supplement til din øvrige annoncering, eller du kan vælge helt at undvære papirreklamebudgettet. 

Hvordan virker SmilePrice?

Du får din egen faste forretningsprofil i systemet, og systemet er meget let at bruge, når du vil oprette et tilbud. Det kræver ingen specielle it-færdigheder, og du får selvfølgelig al den support, du har brug for.

Dertil kommer, at du har fuld kontrol over, hvad du vil sætte på tilbud, og i systemet kan du så ofte du vil gå ind og oprette gode tilbud. Du sætter selv den periode dit tilbud skal være aktuelt, og SmilePrice-brugerne får mailen direkte i deres indbakke.

Samtidig får du alle de muligheder for statistik og kommunikation mellem platforme, som et moderne system kan opvise: Du får adgang til Google Analytics rapporter med data over antal besøgende. Du kan se præcis, hvor mange der har klikket sig videre fra SmilePrice til dit site og du har via os mulighed for deling af tilbud på Facebook eller Twitter

Hvad kan jeg sætte på tilbud?

Du kan sætte alt på tilbud. Eneste krav er, at der er minimum 20 % rabat på varen, men du er selvfølgelig velkommen til at lave en større prisreduktion, hvis du ønsker det. Vi binder dig ikke op på noget, og vi sørger for at få kunderne ind i din butik, samtidig med at vi giver dem overblikket af dine aktuelle tilbud.

Hvorfor har I startet SmilePrice?

SmilePrice er blevet en realitet, fordi vi så to ting på markedet: Masser af deal-sites, der ikke nødvendigvis er særligt fordelagtige for butikkerne og massekommunikation, der ikke nødvendigvis  bliver set i det omfang, butikkerne håber på.

Flere og flere afmelder trykte reklamer og ugeaviser, og der er kamp til stregen om kundernes opmærksomhed på nettet. Alle vil gerne have et godt tilbud, butikkerne vil gerne give det gode tilbud, - men de drukner i mængden.

Derfor har vi lavet en smart løsning, for forbinde dine bedste erfaringer med gode lokale tilbud med let overblik til de kunder, der skal opdage at du har tilbud på hylderne.

Hvilken type butikker henvender SmilePrice sig til?

SmilePrice er for alle typer butikker, forretninger, restauranter, der lever af at sælge varer. Lige fra den lille lokale butik henne om hjørnet til de større butikskæder. Det er netop det, der gør systemet unikt: Det er designet til at kunne håndtere de forskellige behov, som forskellige typer butikker måtte have.