FAQ til brugere

Hvorfor skal jeg vælge SmilePrice?

Du skal vælge SmilePrice fordi du elsker at gøre en god handel og fordi du vil have let og målrettet adgang til de gode tilbud, der er lige der hvor du befinder dig i Danmark. Vi sørger for, at du ikke misser de gode lokale tilbud lige uden for døren og vi sørger for du kun får de tilbud, du interesserer dig for.

Hvordan virker SmilePrice?

SmilePrice virker på den måde, at du krydser din interesse for en bestemt kategori af, samtidigt med at du vælger den by, som du er interesseret i. Når du har valgt, hvad du gerne vil have tilbud på, og hvilken by du gerne vil have tilbud fra, kan du tilmelde dig tilbudsmailen og modtage mail inden for dine interesseområder.

Vi giver butikkerne mulighed for at oprette deres egne tilbud, så de nemt kan komme dig til gode. Vi viser dig også, hvor butikken ligger, så du kan let finde derhen og få din rabat på det gode lokale tilbud. Herudover giver vi dig direkte adgang til butikkernes e-handelssite, hvis du foretrækker at handle på nettet. Det kan ikke være lettere.

Hvordan tilmelder jeg mig tilbudsmailen?

Du tilmelder dig tilbudsmailen ved at vælge den by, du gerne vil handle i. Derefter vælger du hvilken kategori, du interesserer dig for.

Skal jeg købe tilbuddet via SmilePrice?

Du køber ikke varen fra SmilePrice. Vi er så at sige din personlige vejviser, der vil give dig overblikket til det gode lokale tilbud. Du skal ned i butikken eller købe varen online, hvis butikken har en webshop.

Hos SmilePrice slipper du også for at være afhængig af værdibevis, rabatkupon eller en voucher. Der er ikke noget du skal printe, medbring eller gøre dig fortjent til. Det handler kun om at opdage, at der er et godt tilbud og sørge for at udnytte det.

Hvad sparer jeg ved at bruge SmilePrice?

Du sparer altid minimum 20 % på de varer, der er på tilbud på SmilePrice.