Om SmilePrice

SmilePrice gør det let for dig at finde gode tilbud på dine favoritvarer i præcis den by, hvor du gerne vil handle. SmilePrice giver dig nemlig byens gode lokale tilbud lige uden for døren.

SmilePrice tilgodeser både dig som forbruger og butikkerne, der sætter deres varer på tilbud. Egentlig er det ret enkelt: Du vil gerne shoppe på en måde, hvor det er let og til gode priser, og butikkerne vil gerne gøre det let for dig at få øje på deres bedste tilbud.

Med vores tilbudsmail får du kun tilbud på de varer, som du interesserer dig for, der er absolut intet loft mht., hvor meget du kan spare - det ikke gøres lettere, billigere og mere målrettet. På SmilePrice får butikkerne deres egen profil, og vi gør det super let for dem at oprette deres skarpeste tilbud, at blive set og at blive brugt af forbrugerne. Du går selv ind i butikken, eller i webshoppen, og handler det/de gode tilbud.

Du er helt og aldeles fri for at skulle optjene rabatter, anvende specielle vouchers eller værdibeviser. Der er ikke noget du skal printe, medbringe eller gøre dig fortjent til. Det handler kun om at opdage, at der er et godt tilbud og sørge for at udnytte det.