DEMO Cykel butikken
DEMO Cykel butikken

BEMÆRK DETTE ER EN OPRETTET DEMO BUTIK

Udvalgte tilbud

Mange udsalgsvare i hele butikken

SmilePrice

BEMÆRK DEMO TILBUD.

Mange udsalgsvare i hele butikken spar op til 70% på cykeltilbehør, som f.eks. cykelhandsker, lygter, cykelhjelme og meget mere.

-70%

Limar cykelhjelm til børn - Sort med gule flammer

Tilbuddet gælder så længe lager haves

BEMÆRK DEMO TILBUD. Cykelhjelm fra Limar. Small 46-51 cm

Cykelhjelm til børn med fokus på sikkerhed og komfort. Hjelmen sørger for at dit barn får den optimale beskyttelse takket være enkelt in-mould-superlight teknologi.

•Dobbelt in-mould-superlight teknologi
•Praktisk justeringssystem for korrekt og behagelig brug
•Aerodynamisk ventilationsteknologi

Letvægtshjelm med fokus på sikkerhed. Limar hjelmen vejer næsten ingenting - blot 195 gram og er samtidig udstyret med 10 luftkanaler, der er beskyttet af et insektnet.
(Vis mere)

199,-

Pigecykel 26" - Mustang Isabella - Perlemorshvid

Tilbuddet gælder så længe lager haves

BEMÆRK DEMO TILBUD. Populær hverdagscykel i en smuk perlemorshvid. Cyklen har stålstel, slagfast lakering og tre Shimano Nexus DX-gear, som gør det nemt at komme op og ned ad bakkerne.Isabella er en klassisk pigecykel med stålstel og kvalitetsdæk. Cyklen kommer håndbremse på forhjul og fodbremse på baghjul, forseglet krankboks, bagagebærer, cykelkurv og PVC-fri saddel samt greb. De 3 gear er af typen Shimano Nexus DX-gear.(Vis mere)

1699,-

Drengecykel 24" - Mustang Deep

Tilbuddet gælder så længe lager haves

BEMÆRK DEMO TILBUD. Solid hverdagscykel med 3 gear til børn 8-10 år. Tag cyklen til skole, sport eller til vennerne - Mustang Deep er streetcyklen, der klarer alle hverdagens cykelture uden problemer. Den populære model er designet til aktive børn i alderen 8-10 år og fremstillet i stål for en god stabilitet.
(Vis mere)

1799,-

Herrecykel 1 gear - Viva Legato

Tilbuddet gælder så længe lager haves

BEMÆRK DETTE ER ET DEMO TILBUD. Geometri og æstetik fra ældre racercykler har været inspirationskilden til denne cykle med singlespeed. Stålstellet er med til at give cyklen gode køre- og styreegenskaber. Stålcykel med gode styre- og køreegenskaber. Cyklens stelgeometri ligner i høj grad ældre racercykler af stål. Dette kombineret med den sporty kørestilling giver cyklen gode køreegenskaber. Stålstellet og den minimale friktion i baghjulets nav giver dig en komfortabel cykeltur. Med kun ét gear er der fart over feltet, og du kommer hurtigt fremad på cykelstierne og i byen.
(Vis mere)

2999,-

Centurion Le Mans Damecykel 7 Gear Matsort 2017

Tilbuddet gælder så længe lager haves

BEMÆRK DEMO TILBUD. En citybike fra Centurion orienterer sig bredt efter mange forskellige kørselsbehov. Med sine enkle løsninger og en behagelig og praktisk kørestilling svarer denne cykel paÌ ønskerne fra cyklister med sammensatte og mangeartede opgaver. Oplev kvalitet med Centurion paÌ indkøb, i skoven eller fra A til B i hverdagen.
(Vis mere)

3299,-